Jilderda bloemen

”is de bloemenhandel van het noorden”

Bloemenhandel Friesland
Bloemenhandel Friesland
Bloemenhandel Friesland

Ontstaan

Jilderda’s bloemenboetiek is in 1963 opgericht door Anne en Suus Jilderda. In 1971 is de winkel verhuisd naar de hoofdweg 49( de Krúswei in de volksmond). Van daaruit is het bedrijf geleidelijk gegroeid naar een waar begrip in de regio. In 1981 is oprichter Anne Jilderda overleden en is zoon Frits in het bedrijf gekomen. Een paar jaar later kwam ook zoon André in het bedrijf. Inmiddels is de zaak uitgegroeid tot een bloeiende bloemenhandel Friesland met 3 eigen winkels, een groothandel en 4 vrachtwagens welke supermarkten beleveren in Noord Nederland.

Onze winkels

Jilderda is de bloemenhandel Friesland, met 3 winkels die allemaal een eigen uitstraling hebben. Deze worden meerdere malen per week voorzien van verse bloemen vanuit de eigen groothandel. Je kunt ook online bestellen via de onderstaande webwinkels.

Webshops

Jilderda Bloemen
maakt ook boeketten
op aanvraag

Euroflorist als partner

Omdat het onmogelijk is om uw boeket zelf te bezorgen in heel Europa, hebben wij een samenwerkingsverband met Euroflorist.

Euroflorist is de partner voor ruim 54,000 bloemenwinkels. Ook als u bloemen stuurt buiten Europa kunnen we u het meest betrouwbare netwerk ter wereld bieden. Met 25 jaar ervaring in het leveren van topkwaliteit van bloemen en geschenken beloven we u volledige tevredenheid voor elke bloemenbestelling.

Vraag ernaar in één van onze winkels.