Bloemengroothandel en export B2B

Damwoude

Wat doen wij

Aan de basis van onze 3 vestigingen staat onze groothandel; Jilderda’s bloemengroothandel, gevestigd aan de Conradi veenlandstrjitte 118 te damwâld. Er wordt dagelijks ingekocht op de veilingen Eelde, Rijnsburg en Naaldwijk. Ons klantenbestand bestaat onder andere uit bloemenwinkels en een tak die supermarkten bevoorraadt.

Klant is koning

Wekelijks importeren wij 100- tot 200 duizend rozen rechtstreeks uit Oost-Afrika te weten Zimbabwe en Kenia. In het voorjaar importeren wij grote aantallen struikmargrieten en tuinkruiden uit Italie. Om onze vershandel up-to-date te houden zijn wij van maandagochtend 04.00 uur tot zaterdagavond 18.00 uur onderweg.

Fair trade

Het Fair Trade Keurmerk is de enige onafhankelijke garantie dat producenten in ontwikkelingslanden een eerlijke prijs voor hun producten krijgen. Deze prijs stelt hen in staat te investeren in kwaliteit en zelf te werken aan een betere toekomst. Jilderda’s Bloemen heeft als eerste bloemenhandelaar in Nederland vanaf 8 januari 2009 een licentie verkregen voor het leveren van Fairtrade-rozen.